Auto gebruik & huur
Veel bezoekers van Curaçao kiezen ervoor om een auto te huren voor hun verblijf, dit is over het algemeen de gemakkelijkste manier om op alle leuke plekjes te kunnen komen. Al hoewel het eiland qua grootte te overzien is, kunnen er tussen de verschillende stranden, bezienswaardigheden en bestemmingen nog best een afstand zijn, het huren van een auto is dus aan te raden.

Heb je interesse om een auto te gaan huren of wil je daar meer informatie over? Neem even contact met ons op: info@curanicerentals.nl.
Wil je meer informatie over het verkeer op Curaçao? Bekijk deze link eens van de ANWB, klik hier.

Tip: Gebruik de gratis navigatie app: MAPS.ME
Indien je het handig vindt een navigatie te gebruiken op het eiland, is het aan te raden om MAPS.ME te downloaden. Maps.Me werkt offline, hetgeen betekent dat je de landkaarten van het gebied waar je bent of heen gaat op je smartphone kan downloaden, of gedownload moet hebben. De app kun je gemakkelijk downloaden uit je App of Playstore.

Als je de app Maps.Me (voor het eerst) downloadt, wordt er automatisch één detail-landkaart gedownload van het gebied waar je op dat moment bent. In de praktijk zul je naderhand waarschijnlijk meer kaarten moeten downloaden, maar met de automatisch gedownloade detail-landkaart van het gebied waar je bent, kun je Maps.Me heel goed uitproberen.Als je naderhand meer landkaarten wilt downloaden, kun je dit het beste doen m.b.v. WiFi (mobiel internet kan ook, maar zal meestal duurder zijn).
De ideale manier om gratis (geen WiFi of 4G nodig) te kunnen navigeren!