Duiken in een nog niet aangetaste onderwaterwereld!

De kenners zijn het erover eens, duiken in de wateren rond Curaçao is uniek. Eén van de top duiklocaties van de wereld.
Koraalriffen vlak bij de kust, grotten en oude vulkanische formaties zorgen voor unieke, verrassende en adembenemend mooie duikplekken. Kleurrijke vissen, spelende dolfijnen, rustig zwemmende zeeschildpadden, verstopte verpleegstershaaien, elegante zeepaardjes en wuivende zeeanemonen.
Duiken op Curaçao zal altijd een belevenis zijn die je niet snel zal vergeten.

Op Curaçao zijn zo'n 65 duiklocaties, waarvan er velen een boei met ketting hebben zodat je eenvoudig kunt afdalen. Veel van de mooiste duikplekken liggen vlak langs de kust zodat je vanaf het strand kunt duiken. Ook zijn op Curaçao schitterende duiksites waar je kan wrakduiken.

Wie kan duiken op Curaçao? Iedereen vanaf een jaar of 10! Je hoeft geen ervaren duiker te zijn om te duiken. Ook beginners kunnen als duiker een kijkje onder water nemen. Samen met een duikinstructeur kun je in één dag kennis maken met duiken. Je kunt ook een meerdaagse (3 à 4 dagen) cursus volgen en je duikbrevet halen.

Er zijn meerdere, volledig erkende, duikscholen op Curaçao.

Ervaren duikers kunnen hun hart ophalen op de vele eerste klas duiklocaties op Curaçao en kunnen bij de duikscholen terecht voor het halen van specialistische duikbrevetten.

Ontdek de onderwaterwerelden van Curacao en ga snorkelen!

De wateren rondom Curaçao zijn uniek. Al snorkelend vanaf het strand kun je de onderwaterwereld beleven en zie je de koraalriffen onder je. Curaçao is een waar paradijs voor snorkelaars. Je kunt op eigen gelegenheid snorkelen of een korte instructie volgen bij één van de duikscholen op Curaçao. Dat laatste wordt vooral aangeraden voor mensen die geen ervaring hebben met snorkelen. Voor iedereen geldt dat snorkelen met een instructeur je op de mooiste plekjes brengt. De instructeurs geven je ook aanwijzingen over plaatsen waar je wel - en waar je niet - veilig kunt snorkelen.