De accommodaties zijn gelegen op een heuvel aan een doodlopende weg in de rustige wijk ‘Planterrust’. De locatie biedt privacy en een ontspannen tropisch gevoel, omringd door zeezicht en veel groene beplanting. Geniet van de zingende vogels en laat je niet verrassen door een bezoek van een leguaan of twee.

Ideaal van deze locatie is dat je thuis je rust kunt vinden kunt vinden terwijl je toch op een super strategische locatie op het eiland zit.

Op loopafstand (15-20 minuten lopen) van het Otrabanda gebied van het centrum (bekend om zijn vele straatkunstmuurschilderingen) met de beroemde Koningin Emmaburg ‘Pontjesbrug’ en het RIF Fort.

Ook op slechts 5 minuten rijden met de auto naar het intieme strand van Piscadera met restaurants Pirate's Bay, De Visserij, een duikschool en jetskiverhuur. In de omgeving van Piscadera vind je ook de prachtige hotel resorts Marriot en Dreams. De makkelijke toegang tot de weg naar Westpunt brengt je met de auto binnen 15 minuten naar Kokomo Beach, 30 minuten naar Playa Porto Marie en Cas Abou en 40 minuten naar het uiterste westen voor Playa Lagun, Grote Knip & Kleine Knip, Playa Forti en Playa Kalki.

the hobbit 123movies
google maps embed iframe generator