Curanice Rentals bestaat uit totaal 5 accommodaties; 3 comfortabel ingerichte appartementen, 1 studio en 1 villa voor een familie en/of wat grotere groepen.
Gelegen aan een doodlopende weg, dus geen last van doorgaand verkeer. In een rustige, boomrijke omgeving met prachtige bloemen, struiken en veel zangvogels.
Alle accommodaties zijn voorzien van draadloos internet en heerlijk gelegen op de wind, met zicht op zee. Op loopafstand van Pontjesbrug en het Rif fort en op 5 autominuten van het intieme strand van Pirates Bay met de duikschool, het overheerlijke restaurant De Visserij en de levendige cocktail bar.

Elke accommodatie heeft een eigen voor terras/veranda met zicht op zee, privé parkeerplaats en tuin waar je heerlijk buiten kunt zitten en eten. En genieten van het bijna altijd mooie weer en de prachtige zonsondergangen.
Er is een privé zwembad bij de villa en zonneterras, ligstoelen en er is een gemeenschappelijk zwembad voor de appartementen en studio. Hier kun je genieten van een heerlijk drankje onder de palmbomen.
Als extra beveiliging zijn alle deuren en ramen voorzien van hekwerk en heeft elke accommodatie een eigen kluisje voor laptop, paspoort en overige kostbaarheden.

Opzoek naar een zeer centrale locatie, een comfortabele maar toch betaalbare accommodatie? Bekijk onze accommodaties door hier te klikken.