Informatie over de prijzen & het boekenDe prijzen zijn inclusief:

 • Draadloos internet
 • Kluisje voor laptop, paspoort en overige kostbaarheden
 • Gas voor koken
 • Kinderbedje/kinderstoel (op verzoek)
 • Onbeperkt gebruik zwembad
 • Onderhoud tuin, zwembad en technische service

De prijzen zijn exclusief:

 • Eindschoonmaak
 • Elektra en waterverbruik (verrekening tegen lokaal tarief)
 • 7% toeristenbelasting
 • Borgsom € 200,00
 • Linnenpakket € 7,50 per persoon (onder/bovenlaken, kussensloop, theedoek, keukendoek, badhanddoek, strandlakenPrijzen & kenmerken per accommodatie

* let op: prijzen zijn afhankelijk van hoog, midden of laag seizoen en de bezetting

Voor informatie over de accommodaties, zoals de actuele prijzen en de beschikbaarheid, ga dan naar accommodatie pagina door hier te klikken.
Wil je het liefst een offerte per e-mail ontvangen? Neem dan even contact op per e-mail: info@curanicerentals.nl.

Villa Dushi Bida

Prijs p/nacht vanaf

€ 85,00

Aantal slaapkamers

3

Aantal badkamers

2

Max. aantal gasten

6

Zwembad

Privé

Minimaal nachten5Appartement 1 & 2

Prijs p/nacht vanaf

€ 48,00

Aantal slaapkamers

2

Aantal badkamers

1

Max. aantal gasten

4

Zwembad

Gedeeld

Minimaal nachten3


Appartement 3

Prijs p/nacht vanaf

€ 40,00

Aantal slaapkamers

1

Aantal badkamers

1

Max. aantal gasten

2

Zwembad

Gedeeld

Minimaal nachten3


Studio

Prijs p/nacht vanaf

€ 40,00

Aantal slaapkamers

0

Aantal badkamers

1

Max. aantal gasten

2

Zwembad

Gedeeld

Minimaal nachten3Het boeken

Je hebt je accommodatie gevonden en je wilt deze graag reserveren door te boeken, hierbij in 3 stappen uitgelegd hoe dat in zijn werk gaat.

Stap 1
Door op de accommodatie te klikken waarin je interesse hebt, krijg je meer informatie te zien, waaronder de foto’s, de voorzieningen, de tarieven, beoordelingen van eerdere gasten en de beschikbaarheid.
Onderaan je scherm heb je de mogelijkheid om op “Nu boeken” te klikken, hier kun je de gewenste aankomst en vertrek dag invullen, welke je brengt naar Stap 2.

Stap 2
Je bevind je nu in het gedeelte waar je jouw boeking verder kunt afronden. Bovenin zie je de data van je aankomst en vertrek dag en het totaal aantal nachten. Daarna zie je welke accommodatie je hebt gekozen, controleer beide nog even goed.
Je voert nu je gegeven in, je kunt eventueel nog een bericht achterlaten (als er bijvoorbeeld een kinderbedje nodig is), vervolgens kies je de betaalmethode, dit kan Bankoverschrijving zijn of Credit Card.

Let op: er wordt een 20% aanbetaling gevraagd, de boeking is pas definitief nadat deze is ontvangen door ons. Met een credit card betaling, gebeurd de betaling gelijk en is daarmee ook de reservering definitief. Bij bankoverschrijving, dienen wij eerst de aanbetaling te hebben ontvangen en te hebben bevestigd per email (gebruikelijk binnen 1 dag na ontvangst van betaling).

Stap 3
Je ontvangt een bevestiging van je reservering per e-mail, de restant betaling dient uiterlijk 14 dagen voor aankomst data te zijn voldaan.
Naast de bevestiging krijg je ook nog een aanvullende e-mail met allerlei relevante en leuke informatie over de accommodatie en het eiland.

De voorbereiding op je vakantie kunnen beginnen!

Bij vragen, kijk ook eens op de “Veel gestelde vragen” pagina, klik dan hier. Uiteraard kun je altijd contact met ons opnemen via: info@curanicerentals.nl.